O meni

Heej, lepo da si tukaj.

Predvidevam, da si tu z razlogom, ker želiš izvedeti več o meni.

Super, vesela sem za to. A če te ne moti, bi si želela da podrobnejše stvari o meni izveš kar sproti med samim bloganjem, tokrat pa bi ti morda zaupala le nekaj ključnih stvari, velja?

Torej – sem športna navdušenka, kar pomeni, da šport zame ni le aktivnost, temveč je moja terapija, moje zdravilo moje življenje. Aktivna pa nisem rada le v naravi in fitnesu temveč tudi v kuhinji. Packanje in ustvarjanje zdravih jedi se mi v mojem vsakdanu skoraj da ne uspeta izmuzniti iz rok.

Leta 2018 sem postala Miss Športa Slovenije, leta 2020 pa bom postala mama.

Seveda sem poleg dveh letnic, ki ju omenjam prepričana, da od letnice 1998 v vsaki naslednji najdem vsaj 1 dogodek, ki nosi močan pečat v meni a vam tokrat omenjam le dve.

Leto 2020…

Tukaj smo ostali. To čudovito leto postajam mamica mali štručki, in prav ta je razlog, zakaj berete to, kar trenutno še vedno berete 😁

Kljub temu, da se zavedam, da je vsak otroček svoj biser in prav tako vsaka mama svoj čar, bi z vami želela deliti svoje izkušnje, svoje trenutke kot nosečka, kot mama in kot človek. Upam in želim si, da bi se vsaka izmed vas, vsaj delček našla, mi z veseljem sledila ter me z veseljem prebirala.

Zelo pa bom tudi vesela, če boste ve z mano delile svoje.

Ker tukaj sem za vas in ve ste tu zame.

With love, Dora